Francais Netherland

Verwarming op gas


Bovendien een gasboiler neemt weinig ruimte in : u kunt deze dus vrijwel overal installeren in je woning. Voor de verwarming hebt u de keuze tussen een gamma gasverwarmingketels aan de wand of grond, die al naar gelang het type , ook warm water voor het sanitair kunnen produceren. Weet ook dat condenserende ketels op gas over een hoog rendement beschikken, superieur aan die van mazoutketels.
Voor een zo economisch mogelijk gebruik van uw verwarmings kunt u je ketel combineren met een goede kamerthermostaat of van een regelsysteem met buitenvoeler.
Condenserende ketel tegen muur 3 – 37 kW
Condenserende ketel op begane grond 8,7 – 65 kW


Vloerverwarming op gas


Hygiënisch, zuinig en energie-efficiënt.
Hoog vermogen en moderne technologie voor een optimale omgevingstemperatuur.
Gelijkmatige warmteverdeling over de ruimte.
Ideaal voor nieuwbouw en renovaties.
Elektrische verwarming met warmteaccumulator AQ. De radiatoren met accumulatie staan bekend om hun vermogen op te slaan gedurende de nacht, omdat ze gebruik maken van het gunstige nachttarief om de inwendige warmteaccumulator op te warmen. Dit type elektrische verwarming biedt duidelijke voordelen voor de renovatie of de uitrusting ervan in bestaande appartementen. Behalve  een elektrische aansluiting is er  geen enkele bijkomende inndastructuur nodig, wat de investeringskosten drukt en h toelaat het beschikbare nuttige woonoppervlak duidelijk te vergroten

Oplaadsturingen: De ELFAMATIC-oplaadsturing regelt individueel het opladen van uw warmteaccumulator voor elk afzonderlijk toestel en helpt u besparen.
De oplaadsturing ELFAMATIC µC 3000: De technologie voor uw comfort. De ELFAMATIC-oplaadsturing regelt individueel het opladen van uw warmteaccumulator voor elk afzonderlijk toestel en helpt u besparen.
Het warmtevolume wordt in ieder van hen weersafhankelijk precies zo vervangen, zoals het de vorige dag werd verbruikt en zoals u dat de daaropvolgende dag nodig zult hebben.
En wanneer u een keer op vakantie bent, kunt u het warmtevolume voor een nauwkeurig bepaalde periode reduceren. Wanneer u vervolgens weer thuiskomt, is uw woning net zo lekker warm zoals u dat van tevoren had geprogrammeerd.
Groepstuurtoestel ELFAMATIC G 3000, techniek voor uw gemak.  De ELFAMATIC-oplaadsturing regelt individueel het opladen van uw warmteaccumulator voor elk afzonderlijk toestel en helpt u bij besparingen. Het warmtevolume wordt in ieder van hen weersafhankelijk precies zo vervangen, zoals het de vorige dag werd verbruikt en zoals u dat de daaropvolgende dag nodig zult hebben. En wanneer u een keer op vakantie bent, kunt u het warmtevolume voor een nauwkeurig bepaalde periode reduceren. Wanneer u vervolgens weer thuiskomt, is uw woning net zo lekker warm zoals u dat van tevoren had geprogrammeerd. Beschikbaar met vermogen 2 – 7 kW

 

Verwarmingen voor buiten terreinen:


Pleisterwerk, dekvloeren, beton of asfalt , vrijwel alle typen buitenterrein kunnen vorstvrij worden gehouden met de verschillende verwarmingsmatten


Leidingwerkverwarmingen:

de duurzame voorzorg tegen vorstschade met ingebouwde veiligheid

Vloerverwarming:

alleen al het begrip geeft een aangenaam gevoel. Of het nu in een nieuwbouw is of een latere installatie in een bestaande woning, of het nu bedrijfs- of openbare gebouwen zijn – de elektrische vloerverwarming alsook het vloer temperatuurregelsysteem is een zuinige, comfortabele en toekomstgerichte, evenals schone oplossing.


Web design: Ovidiu Albieru © Copyright: ECS System - 2014